dilluns, 3 de juny del 2013

Inauguració Exposició "Riberes plenes de vida" a l'Aula Ambiental

“Miro enrere i hi veig moltes cares de gent que ha fet molt per assolir el que tenim avui en dia. Però també miro endavant i hi veig molt camí per recórrer”. Aquesta frase d’en David Tàpias, president de l’Associació Hàbitats podria resumir molt bé l’esperit de l’exposició de fotografies del concurs “Esquitxos” i fins i tot de la xerrada inaugural que l’Andrea Munita , responsable d’adopcions de trams de riu de Projecte Rius ens va fer aquest dimarts 28 de juny.

Així, l’Andrea ens va parlar d’aquests 15 anys llargs d’història de l’Associació Hàbitats i dels 10 anys de Projecte Rius, de tots els seus avenços i fites.  Una d’elles va ser quan el 2011 vam arribar als 1000 voluntaris a la campanya “Fem dissabte” per a la neteja i conscienciació dels espais fluvials.

Des del 2011 ja no hem baixat del miler de participants i aquest dissabte 8 de juny tenim l’oportunitat de tornar a demostrar que ens segueix important molt i molt l’estat de salut dels nostres rius i rieres, que formen part de casa nostra i que el seu estat de salut és el nostre.

Com va apuntar un senyor del públic assistent, seria molt efectiu dur aquest missatge a les escoles i instituts.
En aquesta exposició podreu veure les 12 millors imatges del concurs Esquitxos, que enguany ha versat sobre els ambients de ribera i que ha tingut com a guanyadora una magnífica llúdriga de les que poc a poc tornen a poblar les ribes de la xarxa fluvial d’aquest país de rius.


Així doncs, animeu-vos a participar de les moltes formes possibles que posa a la nostra disposició l’Associació Hàbitats:
  • Sent-ne soci
  • Sent-ne voluntari
  • Fent una donació
  • Adoptant un tram de riu o riera
  • Participant al concurs de fotografia “Esquitxos”
  • Participant al “Fem dissabte”
  • O d’altres que trobareu a la seva pàgina web: www.projecterius.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada