dimecres, 11 de desembre del 2013

Com conservar de temporada?


La Paloma de Rueda i la Cristina Pulido ens oferiren el dia 26 de novembre una xerrada per ensenyar-nos com podem consumir de temporada tot l'any d'una forma sostenible i saluble, aprenent alguns trucs i consells per conservar i no malbaratar els aliments.


La xerrada tingué lloc al Centre Cívic de Sagrada Família amb més de 50 assistents. Les noies ens ensenyaren com fer una melmelada de mandarina, conserves de cireres o de tomàquet, cabell d'àngel, tècnica d'assecat de tomàquets i de bolets al sol, entre d'altres.

Els participants de l'activitat estigueren molt atents a totes les seves recomanacions i feren preguntes molt interessants, com si podem canviar el sucre per algun altre producte, si es factible fer el bany Maria a l'olla exprés... Elles ens aconsellaren que si que podem jugar amb altres condiments enlloc del sucre i anar provant quin és el que més ens agrada. També, que amb l'olla exprés accelerem el procés de buit, estalviant temps a la cuina.


Contarem amb l'ajuda d'una traductora d'interpretació de signes, qui va fer possible que una de les nostres assistents no es perdés cap detall i amb un tastet de conserves al finalitzar l'activitat.



Si tens més curiositat i vols saber més en fer conserves, les nostres conferenciants comparteixen els seus coneixements en el blog de Sifocultural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada