dilluns, 22 de desembre del 2014

Aquí no es llença res! Intercanvi de receptes d'aprofitament

El passat 15 de desembre, en col·laboració amb el Banc del Temps de Sagrada Família i coincidint amb la seva trobada especial de Nadal, vam fer una trobada per parlar sobre malbaratament alimentari.

En primer lloc vam discutir sobre els motius pels que podem arribar a llençar menjar a casa (ens caduca, no el sabem aprofitar, per descuit...) i de quina manera, amb diferents trucs ho podem evitar: per exemple la importància de diferenciar caducitat i consum preferent, o totes les opcions que tenim per congelar aliments, tant crus com ja cuinats.

En segon lloc vam intercanviar algunes senzilles receptes d'aprofitament. Els usuaris del Banc del temps en van el·laborar algunes que vam poder tastar mentre les comentàvem: croquetes, púdding de pa sec, torrijas (o torrades de Santa Teresa), batuts de fruita madura amb iogurt...

Una forma deliciosa d'aprofitar els aliments!




Per a més informació sobre aprofitament dels aliments i el malbaratament alimentari podeu consultar les campanyes:

De menjar no en llencem ni mica!
Som Gent de Profit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada